Veelgestelde vragen

-All our answers-

Wij werken met een eigen koerier, die gespecialiseerd is in bloemen. Omdat wij ieder boeket beschouwen als een kunstwerk, willen wij dat er met de bloemen voorzichtig om wordt gegaan.

Daarom kiezen wij niet voor grote postbedrijven, maar een eigen koerier. De koerier rekent een vast bedrag voor Amsterdam en omstreken. Moet de bestelling naar daarbuiten? Dan rekent hij een kilometertarief dat afhankelijk is van de afstand.

Voor een spoedbestelling kunt u telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer  020 226 1226 of via whatsapp: 06-53579659. Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden van de winkel. Wij helpen u dan graag verder.

De bloemen worden naar voorkeur geleverd in een strakke transparante glazen cilinder vaas passend bij de grootte van het boeket. Het voordeel van de extra vaas is dat het boeket kant en klaar aankomt – schone handen voor de ontvanger die de vaas enkel hoeft bij te vullen.

U kunt aan het einde van uw bestelling de dag aangeven wanneer u het boeket geleverd wilt hebben; daarnaast kunt u kiezen voor een blok – ochtend of middag Let op: rond Valentijn, Moederdag en rondom de feestdagen kan er afgeweken worden van de bezorgtijden in verband met de drukte.

Mocht u of de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt een kaart door de brievenbus gedaan, waarop staat aangegeven of het bij de buren is afgeleverd of dat het weer is meegenomen naar de winkel.

U kunt dan telefonisch contact opnemen voor een nieuwe afspraak, ons telefoonnummer is 020 226 1226.

Elk arrangement is uniek en de keuze van onze floristen. Alle boeketten zijn ontworpen met de meest bijzondere seizoen bloemen in onze shop met een voorkeur voor speciale soorten en kleuren.

U kunt tijdens de bestel procedure een bericht toevoegen, het team zal aan uw voorkeuren proberen te voldoen.

NH FLOWERS

NH Flowers + Collectables is een luxe concept store met als basis een aanbod in topkwaliteit bloemen, alles wat met bloemen mogelijk is en met bloemen te maken heeft. Daarnaast hebben we een aanbod aan prikkelende collectables; bijzondere en zorgvuldig geselecteerde kunst of unica uit verschillende tijden en culturen die aansluiten bij het topsegment dat u van ons mag verwachten. De wil om voorop te blijven lopen en u te blijven verrassen zorgt dat wij de nieuwste wereldwijde trends combineren met een kenmerkende twist. Onze dienstbaarheid is klassiek te noemen. Door uw wensen samen te voegen met onze passie voor het ambacht creëren we met comfort en luxe een passend en modern thuisgevoel.