Bezorgen en retourneren

-All about delivery-

Bezorgen | webwinkel

Verzendkosten binnen Nederland

Bij leveringen binnen Nederland, bij een bestelling onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 5,-

Bij leveringen binnen Nederland, bij een bestelling boven de € 50,- zijn de
verzendkosten € 7.50

Verzendkosten binnen Europa

Bij leveringen buiten Nederland, maar binnen Europa bedragen de verzendkosten €15,00 voor pakketten tot 2 kg. Is het pakket zwaarder dan doen wij u uiteraard vooraf per e-mail een volledige prijsopgave.

Bezorging per post

Wij streven ernaar om bestellingen die voor 16.00uur zijn ontvangen of na ontvangst van de betaling dezelfde dag ter verzending aan te bieden. NHflowers is hiertoe echter niet verplicht. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen afwijken dan krijgt u hiervan via e-mail een bericht.

Een bestelling zal in principe altijd binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Indien een bestelling bestaat uit meerdere producten is NHflowers gerechtigd deze te leveren in gedeelten. Hiervoor brengt NHflowers geen extra verzendkosten in rekening. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

De verzending geschiedt volgens de AVG voorwaarden (Algemene voorwaardenvoor Goederenvervoer) van UPC.

Alle in onze winkel vermelde aanbiedingen gelden tot aan de vermelde
geldigheidsdatum, doch kunnen door de verkoper vroegtijdig beëindigd worden. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een door u besteld product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Retourneren | webwinkel

Voldoet het geleverde product uit de webshop om welke reden dan ook (toch) niet aan wat u wenst af te nemen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product na levering aan NHflowers te retourneren. Dit is alleen mogelijk als koper hier voorafgaand via e-mail naar info@nhflowers.nl of telefonisch 020 – 226 1226 melding van gemaakt heeft aan NHflowers. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is en in de originele verpakking. Wij verzoeken u vriendelijk niet diverse artikelen te bestellen om deze thuis te proberen. Wij geven u graag telefonisch advies of per e-mail.

Wij geven geen garantie op afgeprijsde artikelen. De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending. NHflowers gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en
waar nodig verzekerd verstuurt. Dit kan ook door uw aangemelde retour af te leveren in onze winkel in Amsterdam. Bij persoonlijke aflevering van uw aangemelde retour ontvangt u een ontvangstbevestiging. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door NHflowers nimmer geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Retourzendingen moeten worden voorzien van een volledig ingevuld
retourformulier.
Het retouradres is:

NHflowers & Collectables
Beethovenstraat 70
1077JL Amsterdam
Nederland

NH FLOWERS

NH Flowers + Collectables is een luxe concept store met als basis een aanbod in topkwaliteit bloemen, alles wat met bloemen mogelijk is en met bloemen te maken heeft. Daarnaast hebben we een aanbod aan prikkelende collectables; bijzondere en zorgvuldig geselecteerde kunst of unica uit verschillende tijden en culturen die aansluiten bij het topsegment dat u van ons mag verwachten. De wil om voorop te blijven lopen en u te blijven verrassen zorgt dat wij de nieuwste wereldwijde trends combineren met een kenmerkende twist. Onze dienstbaarheid is klassiek te noemen. Door uw wensen samen te voegen met onze passie voor het ambacht creëren we met comfort en luxe een passend en modern thuisgevoel.